Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cyberslider

őstag

válasz ahodovan #4 üzenetére

Hmmm ja hát nem tudtam,hogy ilyen dógok vannak rajta,ezesetben add ide a winyót,mindent meg fogok próbálni :D

De a viccet féltretéve, ezt akkor kellett volna megtenned,amikor még a régi telepítés volt fenn! Sokan könnyedén bepipálják a titkosítást,de biztonsági mentést már nem készítenek. Ez nagy hiba volt!
    Van rá ugye program,de őszintén az adatmentés valószínűsége nagyon csekély. Szerintem majdnemhogy lehetetlen. Megpróbálni meg lehet természetesen.

Biztos,hogy tényleg letitkosítottad? Nem csak a hozzáférést korlátoztad? Menj be az intézőbe,és pipáld ki az Eszközök - Mappa beállításai - Nézet-nél az egyszerü file megosztás használatát.
    Utánna jobb egérgombal nézd meg az engedélyeket, mi van bejelölve.
    Pl.:
    1 SYSTEM
    2 Felhasználók (xxxxxx\Felhasználók)
    3 Rendszergazdák(xxxxxx\Rendszergazdák)
    4 Létrehozótulajdonos
    5 1-2-5-5156-789466133-455552111 ?

Pl. nincs-e ott az a hosszú szám? Vagy ilyesmi? Adj jogokat magadnak, speciális gombnál lehet valahol vmi örökölt engedélyek izé,fejből ezt én sem tudom, lényeg,próbáld meg saját tulajdonba venni. És akkor beenged.

De ha tényleg letitkosítottad,akkor lőttek azoknak a szép képeknek :(
    Esetleg MS tud segíteni,ha haverod Bill Gates,de gyakorlatilag törölheted...
    :(

1 dolgot tehetsz: a mappát tartalmazó partícióról csinálsz egy ghost backuppot.. Az csinál 1db jóó nagy file-t. Ezt szépen elrakod,kiirod pl. valami cartridge-re ;))))) Legalábbis ne egy 100Ft-os DVD-re mert annak is annyi lesz :)) lol.
    És majd 20 év múlva talán feltöröd.

[Szerkesztve]

• Cyberslider

őstag

válasz ahodovan #1 üzenetére

Sehogy.

Sajnálom... Máskor légy körültekintőbb. :(
    Exportálnod kellett volna az ''újjlenyomatot''

Új hozzászólás Aktív témák