- Az AVX és AVX2 emulálásával kedvez az ARM-os gépeknek a Windows 11 frissítése
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában...
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában...
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macilaci457
őstag
válasz
Dr. Akula #61 üzenetére
Először is a topic címe: Notebookhoz egér
Mutass valakit, aki az asztal alatt tartja a notebookját.
Az MS egér hatótávolsága télleg kb 1-1,3m, de éppen azért, mert nem viszem messzebbre, nemde?
Nekem is itt pihen az asztalon, de én használom is. Ha elment energiatakarékos üzemre, akkor is 2mm-t elmozdítva azonnal oda megy, ahova én akartam. Talán lehet pár ezred secundum ébredési ideje, de több nincs neki, ami viszont nagyban függhet az asztaltól is, mivel optikai egérről beszélünk. Én meg vagyok vele elégedve minden felhasználási típusnál, és 6000 Ft-nál többet nem adtam volna másért sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- MUNKAGÉP Dell Precision 7520 / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / MAGYAR Bill
- újszerű MacBook Pro M1 256GB SSD Apple magyar space gray
- Lenovo ThinkPad P14s Ryzen 5 PRO5650u 32GB RAM 512GB SSD 4GB dedikált VGA Érintőkijelző
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest