- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Versus82
aktív tag
válasz
Dr. Akula #56 üzenetére
ez egy Dicota táska: Bővebben: link
Szín: Ezüst
Méret: 460 x 350 x 85 mm/ 18.1 x 13.8 x 3.3 inch
Súly: 2,3 kg/ 5.1 font
Anyag: Alumínum
Mérete illik a megadottnál kisebb notebookokhoz: 400 x 290 x 45 mm/ 15.7 x 11.4 x 1.8 inch
Így fér el benne az én 15.4''-os fosszar konzumer notim:Bővebben: link
A táp alá még bemegy egy egér, a zsebekbe néhány cd, hátra egy füzet aztán szevasz...nincs nagy hely, de minden ami kell pont befér, nem lötyög semmi.
Táskához van kulcs is, meg pánt is, ami nagyon jó kialakítású, kényelmes:
Bővebben: link
Az egész táska nagyon jó minőségű anyagokból van összerakva, ütheted, rúghatod, földhöz vághatod, max. egy kicsit karcos lesz...
Egy gyenge pontja van,mégpedig a pánt:
Bővebben: link
Szaros műanyag, nem tudom miért. De eddig nincs vele gond, nagyon masszív és kemény darab, de kíváncsi vagyok hogy 1-2 év múlva mi lesz....
Az aquában rendeltem én is, rendelésre hozzák, 1 hónapot kellett rá várnom...
[Szerkesztve] -
dat
senior tag
válasz
Dr. Akula #56 üzenetére
Igen, Versus kollégának azt mondja ilyen van. Sztem menj be az aquába és tapogasd meg, meg próbáld bele a géped.
Más oldalakon ugyanezt a képet dicota táskákhoz teszik, úgyhogy lehet hogy ez is azA méreteit a hivatalos oldalon kéne megnézni. Elvileg 460 x 350 x 85 mm
de itt egy link neked Bővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -40% Ryzen 7 7735U 16/512 2,2K 680M 2GB
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest