Új hozzászólás Aktív témák
-
yash
senior tag
Áh, hátizsák sokkal jobban véi szerintem, mint a válltáskák! Hogy miért? Mert gyors fordulásnál nem csapod neki semminek a centrifugális erőből adódóan oldalról kivágógó táskát! Azon kivül, mikor leteszed, nem a gép koccolja a talajt először, mivel az ''lebeg'' a belső rekeszben. Nekem kicsit lötyögne benne, de kitaláltam rá egy marhajótrükköt: mivel 12''-es gépem van, és 15,4-hez van tervezve, annyit kell csak tennem, hogy nem állitva, hanem 90 fokkal elforgatva teszem bele
De ha nagyon überbrutál útra megyek, akkor belerakom a neoprén védőtáskába, majd azzal együtt a kipárnázott rekeszbe. A kettő együtt már verhetetlen
Egyébként, ez egy jó nagy hátizsák, meg is lepődtem rajta, képeken nem látszik rajta, hogy ilyen hatalmas! Ezzel már tényleg nem lesznek tárolóhely-igény gondok
szerintem 4x2L üccsi is beleférne, de 3 biztosan, és persze géppel együtt! Majd kipróbálom, még csak most hozta meg a futár
Egyébként a táska aljában van egy cipzáros rész, ott van az esőköpönyege, saját magára rá lehet húzni totálban, marha jó! A táska alján vastag, csúszásgátló gumiboritás van, végre egy jó ötlet, igy már le lehet tenni bárhol a földre, nem kell félni, hogy a textilbe issza magát a kosz, nedves zsepivel letörlöd és kész. A fogantyúnál gumiboritás van, tehát kézben vitel is extra kényelmes, a hát és a vállszijak nagyon erősen párnázottak, eszméletlen kényelmes a cipelés! Szóval, csupa jót tudok róla mondani... de hát ez egy Dicota
Ja, és még pár apróság: két csomag tartósitocsomagocskával érkezett, meg légzacskókkal. Lestem is először, mi a francnak tesznek bele üres zacskókatHát ez szabályosan dobozolt hegyilevegő
Semmi más funciojuk nem volt, mint a kipárnázás szállitás közben. Ja, és külön mini zipzáras akkutartót adnak, amibe bele teheted a töltőt. Tehát nem karcolja le semmi sem. Szerintem ezek az apróságok magukért beszélnek, meg a zipzár varrása teljesen rejti a fogantyukat, és a felső főzipzár nem hülyülök, kb 2 centis acél csoda
Ha ez nem birja akkor semmi!
ui.: ha kell, majd csinálok róla képeket, ha vki tervez iylet venni!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest