Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
Én végül egy ilyen mellett tettem le a voksom, csak hogy legyen ebben a ritka jól sikerült topicban valami konstruktív is...
7 ezer Ft környékén kapható, viszonylag vékony így egy fejhallgató beletaposása problémás lehet, de ha az nem kell akkor bőven elég hely van benne. Jó, kellemes tapintású anyaga van, elég szivacsosak az oldalfalai is, és nem kell semmi leszorító-szalagokkal meg tépőzárakkal vesződni, csak beledobod a gépet és mész.
-
Tyrel
őstag
Sziasztok!
HP Probook 450 G3-hoz keresnék valami igényesebb, "felül töltős" táskát, kb. 10 ezer Ft-ig bezárólag. Speciális problémám / igényem, hogy hosszú vállpántra lenne szükségem, mivel magas is vagyok meg kövér is, és az átlag 5000 Ft-os táskák teljesen kihúzott pánttal is a hónom alatt lócorognak, nem a derekamon.
Valaki esetleg tud ebben segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- SSD kibeszélő
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Macbook White 13" unibody
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest