Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- PLC programozás
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
maximilian4
üzenetére
Na igen!
Már én is elfeledkeztem róla. Pedig megvettem a táskámat. Nem annyira nőies, de megfelel a kritériumaimnak. Strapabírónak tűnik. (szerencsére nem tudom telepakolni annyira, mint a másikat).
Az alja úgy van gumírozva, hogy egy arasznyit az oldala is kapott belőle, ami szerintem azért jó, mert könnyebben tudom tisztítani az alját, nem kell figyeljek arra, hogy hopsz vizes lett a vászon, és ott foltosan szárad. A hasáb alakját kicsit elvesztette nyár óta, ami lehet azért van, mert sokszor fogtam a fülét fent. Összességében teljesen jó szerintem
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Milyen NAS-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Call of Duty: Warzone
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Lenovo Thinkpad T440
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.