Hirdetés
Aktív témák
-
Bobojsza
aktív tag
Nem hat.
De en akkor sem javasolnam senkinek tobb okbol kifolyolag.
Nekem otthon AMD van, +vagyok elegedve vele, de a tuljadonsagok hasonloak!
Ha 1 progi mar betoltodott akkor fut minden bajnok modon, adatra kepre ugyanez ervenyes. De mire betolti... hatr baratom...
Ugyanez intel-nel nem igy van. Lehet hogy en vagyok hulye valamihez de nekem ez mar nem 1 gepen igy ment.
Kulonben meg a fujitsut akkor sem javallanam -
Bobojsza
aktív tag
Jaj ne!!!!
Szerintem notebookban felejtsetek el az AMD-t !!!
Volt itt penteken 1 no, kipoakolta a gepet, bekapcs... bootol, varunk.
varunk
varunk, eltelt 3 perc
kerdeztem mi van, nem jo a rendszer ?
Erre o: Nem minden rendbenm van, csak kell a draganak ugy 5 perc hogy feleledjen :)
Na az egeszhez annyit, hogy ez is 1 fujitsu volt 1.8 XP...
Ha mukodne a kereso, latnatok, hogy en valami miatt nem vagyok kibekulve ezzel a markaval, ugyhogy nem anyazni, szemelyes tapasztalatok ezek!!! :C -
Bobojsza
aktív tag
Na figyi!
Ez nem negativ kritika, sem megalapozott technikai hatterre tamaszkodo megallapitas volt, csupan az en maganvelemenyem. En nem vennek Fujitsut. Ennyi, mint ahogy Samsung mobilt sem.
Tudom ez marhasag de neked is van biztos 1 csomo ilyen dolgod...
Ezt hogy magyarazzam el, hogy mi nem szimpatikus Friderikuszban Freiben stb... es mi mondjuk Fábryban...
ez a megallapitas sem volt tobb.
a homerseklet azert megiscsak 1 szempont-fogyasztas, akkuido, elettartam -
Bobojsza
aktív tag
Mar megint felrertettetek....
en is pont ezt irtam
en epp ezert ajanlottam az ASUS-t mert o maga gyartja bele a cucot es nem pedig vasaarolja valahonnan.. Erted!?
A SONY es TOSHIBA sajat leanyvallalataival gyartatta eddig, de kezdenek ok is az alacsonyabb ar miatt atallni a vasarolt cuccokra
fudzsicutrol meg korulbelul annyi a velemnyem mint....
Unicum vs. Hungaricum -
Bobojsza
aktív tag
OK attanulmanyoztam
tenyleg nem gagyi, nem igy ertettem...
egy noname cucc technikai parameterei is lehetnek klasszak
Tenyleg impozans, de amiket eddig MediaM-ben nezegettem... hat nem tett ram tul jo benyomast
Ja es meg 1, ott elvileg egesz nap mennek, de csak be vannak kapcsolva, semmi nem futott rajtuk, max 1 kepernyovedo.
Megtapiztam oket es messze a FudzsicuSimeszek voltak a legmelegebbek, ezt partatlanul allithatom, a compaq-ok pedig a leghuvosebbek!!!!
bar ez izles kerdese...
varom a benyomasokat :) -
Bobojsza
aktív tag
Figyeld!!!
Mi az hogy fudzsicuszimensz ???
ez olyan mintha azt mondanam, hogy KERAVIL-Samsung :)
Szep nem!?
errol ennyit
a siemens semmit sem maga gyart igy nem tudhatod mi is van belul, melyik ferdeszemu orszagban raktak ossze es hogyan
inkabb vegyel akkor clevot vagy mitac-ot ha ennyire szamit az ar...
en ugy voltam vele, hogy mig egy desk gepet evente legallabis atepitesz, de 2 evente tutti lecserelsz addig 1 note-ot legalabb 3-5 evre veszel.
ha pedig nem tartasz meg desk gepet akkor ne sporold meg azt a 100e forintot hidd el banni fogod ha ''gagyit'' veszel... itt ne turj meg kompromisszumokat
vagy
vagyel tenyleg valami 1-*ubbet es maradjon desk is -
Bobojsza
aktív tag
Nekem is ASUS 3800-as van
eddig minden OK
Valasztasod legfobb szempontja szvsz a kovetkezo legyen:
1.Minoseg megbizhatosag
2.Szervizgarancia
3.Teljesitmeny
ebben a sorrendben
Bar sokan mondjak, a noname notbookok is ugyanazok belul mint a Brand-ek
Lehet igaz, de 1 notbookban utolag buheralni nem tudsz, mint a fekete doboz, ugyhogy legy korultekinto
Az ASUS 1-2-3 valaszthato szerviz vilaggaranciaja azert meggyozo szemben a Ger*com, Port*com 1 evevel, vagy a Brand-ek olcso, also gagyi kategorias cuccaival
Szerintem amd-t notebookban ne vegyel, melegedes vegett
1 szo mint 100
Az Asus-t mindenkepp kompromisszumos vagy a nelkuli valasztasnak tartom, en meg vagyok elegdve vele
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Arc Raiders
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest