- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Epson nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
(Darkwood)
őstag
Hmmm... ez egy nagyon jó topic. Anno nekem is kellett volna a Gateway notebook-omat szervizbe vinni, de nem találtam egy normálisat se! Tényleg, valaki tudja, hogy országunkban hol szerelnek Gateway notikat?
-
ptesza
senior tag
Itt kérdezem meg , mert kifejezetten ennek a típusnak nincs fórumja.
A pontos típus: Acer Aspire 1672 wlmi.
Az a gond ,hogy nem kapcsolja be a kijelzőt.Illetve bekapcsolja csak mintha nem égne a háttérvilágítás.Ha elkezdem nyomkodni azt a pici gombot amit összecsukáskor nyom meg a kijelző akkor megvillan.
Mi lehet a baj? Minden segítségnek örülnék.
Köszi & Ptesza
-
Shadows
senior tag
Noti dokit felhívtam, hogy nekem is van egy notim mi baja elmondzták mi lehet ugyhogy marad a kuka. +1 pirospont segítőkészek voltak
-
Geryson
addikt
Hahó!
Csak elújságolom, hogy elszállt még a nyáron a laptopom. HP szervíz bevizsgálta (kiküldte Hollandiába), visszajött és 1.200 Euro-ra becsülték a szervízt, azaz gazdasági totálkárra. Elszállt a tápegység benne és valamit át is égetett.
Hazafelé bementem egyszer Újpesten a posta mellett a Vision Computers hálózat itteni kirendeltségébe és 2 hét alatt megcsinálták 39.000 Ft-ért úgy, hogy kaptam egy új hűtőt is bele, mert már nyikorgott a régi.
Csak ajánlani tudom őket!
06 1 / 370 47 05
-
Gergeli
tag
+ egy pont a notebook dokiknak. Nagyon segítőkészek voltak, mikor voltam náluk.
-
zfarkas
senior tag
Tényleg nagyon korrektek. Telefonon beszéltem velük, elmondtam mi a problémám, és hát nem hitegettek, hogy ''persze, gyere be, megnézzük, ...'', hanem megmondták, hogy nincs mit tenni a tünetek alapján. Alaplapot kell szerezni valahonnan. Szóval megspóroltak nekem egy felesleges utat.
-
zfarkas
senior tag
Nos, voltam a Display-ben, azt mondták 100k lenne az új alaplap (zárlatos lett a drágám). Most vagy keresek használtan, vagy eladom darabokban a gép többi részét. Esetleg valakinek egy másik ötlete?
A Qwerty (IQNotebook) milyen? Mailben nagyon segítőkészek voltak, viszont szvsz baromi drága, óradíjas javítás bruttó 12k körül -
RAM
őstag
Sok probléma szokott lenni a laptopokkal?
Hogyan lehet esetleg megállapítani, hogy baj lesz?
(Elég brutál szervízdijakról, meg egyéb alkatrészárakról hallottam.) -
zfarkas
senior tag
Sziasztok!
Keresek egy korrekt notebook szervízt. Történt ugyanis, hogy ráburult a gépre a kakaó. Kipucolam, de sajnos nem kapcsol be. Hova érdemes menni a problémámmal?
Előre is köszi mindenkinek!
Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- Eladó egy Macbook Pro 14" 10/10/32/512Gb Ezüst színű számítógép, 1év Apple Garanciával, Arab bil
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest