Új hozzászólás Aktív témák
-
bufurc
tag
Akkor asszem hugom x-slimjére tervezek valamit. Állatul fog kinézni
-
depmod
aktív tag
Hahó Mindenki!
Párom új laptopjára keresek Star wars-os skint. Tud valaki segíteni ebben a projektben?
Előre is köszönöm. -
bufurc
tag
Jó poénnak tűnik... A széleknél mennyire láccik, hogy csak 1 matrica? Nem szokott felpöndörödni a széle vagy leválni? Ez elvileg csak 1 sík lap, de látom, hogy domború felületekre is szépen feszül pl laptop sarkai. Hogy nem gyűrődik ott?
-
paul34
csendes tag
Hellohello
Nah nem rég értem haza, elmentem a szerdán megrendelt skinért a skinzone-hoz. 2 nap alatt megcsinálták a rendelést, magam is meglepődtem milyen gyorsak
amúgy tök rendesek voltak,még ingyen fel is helyezték a gépemre. elég szép lett
majd ha tudok rakok fel róla képet ha érdekel valakit...
összegezve jár az ötös a skinzone-nak
( megadnám a csillagos ötöst, ha ingyen lett volna a skin
)
-
paul34
csendes tag
-
paul34
csendes tag
Sziasztok!
Én most szombaton voltam a GameShow-n a sportarénában, és láttam, hogy volt a skinzone-nak is standja. Osztottak szórólapot is ami 25%-os kedvezményről szólt...vmi kód kellett hozzá, de majd ha megkerestem a szórólapot akkor közzéteszem
-
Kobe
veterán
tegnap sétálgattam a pécsi árkádban és épp egy új boltot reklámoztak, GMask a neve (Gmask.hu-n vannak képek). Gyakorlatilag minden készüléket (noti, telefon, fényképező, mp3, headset, egér, stb) képesek egyedi fóliával ellátni (nem csak matrica, hanem egyben védőréteg is, iylen karcállószerű invisible shield mint ami iphoneokhoz van). Nem kenyerem az ilyen cicomázgatás, de 1-2 telefont nagyon szépen megcsináltak - bnőmnek kifejezetten azok tetszettek, amiben az ízlésesebb képeket pl strasszkövekkel variálták. Az árához képest nem vészes, asszem 4900 1 oldalas valami, és 5900 a 2 oldalas, de sokkal igényesebbnek tűnt, mint a speedlink matrica, amit 2500ért láttam 10 perccel később a media m*rktban.
élőben a notik így festenek: [link]én az mp3am hátuljának cisnosításán gondolkozom, sajna eléggé kopott már, de imádom a lejátszót.
-
plaszy
őstag
Ma kinézek egy faintosat én is, és jövő héten rendelek...
-
-
Csabee.
nagyúr
Lehet soknak tűnik! De van unkalehetőség is amúgy.. ha te ajánlásoddal vesznek akkor kapsz %-ot vagy mit. le van írva az oldalukon
Én más skint nem próbltam még, erről van tapasztalatom hogy tartós! 2ismerősömnek van ilyen, és náluk fogom csinálni az iphone-omra is meg az xbox-omra is a skint!
-
plaszy
őstag
A Skinzone-nak a 3,5k-s ára kissé sok...
-
plaszy
őstag
Hali itt is!
Akkor majd fellesek én is a Skinzone-ra.
-
Csabee.
nagyúr
Postáznak is tudtommal!
-
Csabee.
nagyúr
Kinek milyen notebook skin-je van!
Ebben a topic-ban meglehet beszélni tapasztalatokat a skin-ekről, illetve hogy ki hol vette.
Én személy szerint a Skinzone-nál vettemJó skinezgetést!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged