- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
bufurc
tag
Akkor asszem hugom x-slimjére tervezek valamit. Állatul fog kinézni
-
depmod
aktív tag
Hahó Mindenki!
Párom új laptopjára keresek Star wars-os skint. Tud valaki segíteni ebben a projektben?
Előre is köszönöm. -
bufurc
tag
Jó poénnak tűnik... A széleknél mennyire láccik, hogy csak 1 matrica? Nem szokott felpöndörödni a széle vagy leválni? Ez elvileg csak 1 sík lap, de látom, hogy domború felületekre is szépen feszül pl laptop sarkai. Hogy nem gyűrődik ott?
-
paul34
csendes tag
Hellohello
Nah nem rég értem haza, elmentem a szerdán megrendelt skinért a skinzone-hoz. 2 nap alatt megcsinálták a rendelést, magam is meglepődtem milyen gyorsak
amúgy tök rendesek voltak,még ingyen fel is helyezték a gépemre. elég szép lett
majd ha tudok rakok fel róla képet ha érdekel valakit...
összegezve jár az ötös a skinzone-nak
( megadnám a csillagos ötöst, ha ingyen lett volna a skin
)
-
paul34
csendes tag
-
paul34
csendes tag
Sziasztok!
Én most szombaton voltam a GameShow-n a sportarénában, és láttam, hogy volt a skinzone-nak is standja. Osztottak szórólapot is ami 25%-os kedvezményről szólt...vmi kód kellett hozzá, de majd ha megkerestem a szórólapot akkor közzéteszem
-
Kobe
veterán
tegnap sétálgattam a pécsi árkádban és épp egy új boltot reklámoztak, GMask a neve (Gmask.hu-n vannak képek). Gyakorlatilag minden készüléket (noti, telefon, fényképező, mp3, headset, egér, stb) képesek egyedi fóliával ellátni (nem csak matrica, hanem egyben védőréteg is, iylen karcállószerű invisible shield mint ami iphoneokhoz van). Nem kenyerem az ilyen cicomázgatás, de 1-2 telefont nagyon szépen megcsináltak - bnőmnek kifejezetten azok tetszettek, amiben az ízlésesebb képeket pl strasszkövekkel variálták. Az árához képest nem vészes, asszem 4900 1 oldalas valami, és 5900 a 2 oldalas, de sokkal igényesebbnek tűnt, mint a speedlink matrica, amit 2500ért láttam 10 perccel később a media m*rktban.
élőben a notik így festenek: [link]én az mp3am hátuljának cisnosításán gondolkozom, sajna eléggé kopott már, de imádom a lejátszót.
-
plaszy
őstag
Ma kinézek egy faintosat én is, és jövő héten rendelek...
-
-
Csabee.
nagyúr
Lehet soknak tűnik! De van unkalehetőség is amúgy.. ha te ajánlásoddal vesznek akkor kapsz %-ot vagy mit. le van írva az oldalukon
Én más skint nem próbltam még, erről van tapasztalatom hogy tartós! 2ismerősömnek van ilyen, és náluk fogom csinálni az iphone-omra is meg az xbox-omra is a skint!
-
plaszy
őstag
A Skinzone-nak a 3,5k-s ára kissé sok...
-
plaszy
őstag
Hali itt is!
Akkor majd fellesek én is a Skinzone-ra.
-
Csabee.
nagyúr
Postáznak is tudtommal!
-
Csabee.
nagyúr
Kinek milyen notebook skin-je van!
Ebben a topic-ban meglehet beszélni tapasztalatokat a skin-ekről, illetve hogy ki hol vette.
Én személy szerint a Skinzone-nál vettemJó skinezgetést!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- Környezetvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- HP ZBook FireFly G11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest