- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autóhifi
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
ha tudsz pár rendszeranalizálot irni irj már, én nem tudok, csak a sandrat. joo lenne többel is megnézni...és akkor lehet intel oldalát nézegetni, ahogy mondtad, ott nemtudom, de szerintem van hőfok, feszültség (ezt biosban leellenörized, nehogy valami barom, akitől vetted toolhajtással használta)
notebook programot feljebb irtunk egyet, de a notebookmod.atw.hu-n is megtalálod...
amugy lehet procit cserélni a legtöbb notiban, azt hogy mobilra lehet e cserélni nem tudom, voltak olyan modellek amik gyárilag desktop rendszerrel jöttek...a pontos tipusbol ezt ki lehetne deriteni...
hőfokot winyo nélkül: fent leirtam hogy szerintem ha kiveszi a winyot, és ráindít a gépre egy suse linux live-ot, vagy bármi discről inditható os-t, akkor megnézhetnénk hogy a winyo hőmérséklete e tényleg az a 60...vagy csak a rendszeré....mert mondjuk egy ilyen kis gépben, ha egy hőcsőre van rakva a winyo és a proci akkor ugyanaz a 2 hőfoka...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Okos Otthon / Smart Home
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Microsoft Office és Office 365 topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14 M3 Pro Chip 18Gb/512Gb
- Dell latitude 5330 i5-12.gen / 8gb ddr4 / 250gb ssd / magyar Bill. (Fedlapja kopott, karcos)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000, 32GB, 1TB SSD (ELKELT)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő