Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossi
addikt
A manualban megnézed pontosan melyik fedlapot kell lecsavarozni, hány csavar tartja, milyen a foglalat stb. Az akksit ki kell venni. Fedlap levesz, modul helyére benyom, fedlap vissza, akksi vissza és kész. Powergomb...
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
Rossi
addikt
válasz parandroid #598 üzenetére
Eddig nem engedtem el magam ennyire, de mióta többektől is ezt látom, és volt köztük egy moderátor is, elkanászodtam.
A szókincsemmel semmi gond, kocsmában pedig kb 19 éves korom óta nem voltam...
Mindemellett bocsánat, valóban meg kellett volna válogatni a szavaimat.
-
Rossi
addikt
Na haver gépébe beletettük az én ex RAM-omat (512 MB DDR2 533 MHz) egy ugyanilyen Nanya márkájú mellé. Megy mint a pics@. Engem meg itt fosattak, hogy csak pont ugyanolyan modult lehet berakni.
-
Rossi
addikt
Memóriabővítésnél indokolt Win reinstall?
-
Rossi
addikt
válasz parandroid #587 üzenetére
Ha minden igaz pénteken kiderül. Az eredetire meg már vevő is van. Ha gond lesz gariidőn belül, ismerős, vissza tudom kérni tőle, és azzal viszem szervízbe.
-
Rossi
addikt
Clevo M40AE i915PM chipkészlettel. Na, jól beleástam magam a témába, és ezt találtam. Amit megrendelnék, az egy 1024 MB-os Kingmax DDR2 533 MHz-es RAM. Sorozatszáma: KSBD48F-A8KB4 Ugyanott, a Kingmax honlapján a kompatibilitási listában az M40AE-hez ezeket ajánlja: KSBD48F-A8ME4-MGE és KSBD48F-A8SG4-SGA
Már írtam egy e-mailt annak a webshopnak, ahol venni szeretném, hogy most mi a helyzet. De remélem ti is tudtok segíteni."Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
Rossi
addikt
Manual szerint: ''Two SO-DIMM Sockets, Supporting DDR
speed up to 333 MHz, Single Channel''
Hát ez igen érdekes, mert everest szerint DDR2 533MHz van benne... Meg ez single channel... Most mi van?"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
Rossi
addikt
válasz duracell89 #577 üzenetére
1. Notebook.hu, ha pesti vagy, de google-be beírod, hogy notebook ram bővítés, és lám...
2. Szintén google..."Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
Rossi
addikt
Na, már pár helyen megkérdeztem, csak pont itt nem...
RAM-ot készülök bővíteni, 512MB DDR2 533MHz-em van, Kingmax. Egy ugyanilyet szeretnék mellétenni. Lehet bármi gond?"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."