- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dermesztő
aktív tag
válasz
Thunderzolee #8581 üzenetére
Francba
Most màr mindegy.
Notebok. Hu dolgozòk nincsenek felkészülve a témàban.
Kivàlasztottam, kihozta a raktàrbol, első bekapcs, és igen celeron procis, fizettem aztàn ennyi volt.
Tetszett a lenovon a billentyüzet. Azért vàlasztottam azt. Könnyebb gépelni rajta.
Néztem még egy pentiumos Asust + 5k-val volt dràgàbb, de arra csak 1 év gar. Volt ìgy azt mégsem vettem meg. Lenovo 2 év garos. Januàrban jàr le.
Màsodik nap szervizbe is vittem mert nem volt jò a "D" kapott egy új billenyüzetet, 1 nap alatt, azòta hibàtlan.
Durva hogy azòta megszünt annàl a cégnél a szerviz, és csak Lengyelorszàgban javitanak nagyüzemben. Futàr viszi-hozza alapon.1-2 évet lehuzok még vele, utàna veszek jobbat. Amiben van vga is.
Remélem addigra eltünnek a fényes kijelzők, mattot jobban kedvem -
Dermesztő
aktív tag
válasz
Thunderzolee #8579 üzenetére
Nagyon köszönöm!
Akkor marad valamelyik i5.
Az is jobb mint a celeron. Meg kap még ramot, mert most 3 gb van benne.
Néha kevésnek ìtélem. A hdd-je is csak 320 Gb.Én sem jàtszom (az asztalin nagy kocka voltam ami meglàtszott elég durvàn a villanyszàmlàn is
) igy lett a G570 lassan 2 éve az asztali àràbòl + maradt még 30k a zsebemben.
Netre meg néha netes jàtékra vettem.
Farmvill meg ilyenek. Utàna talàltam a wot-ra.
Ami meg jò gép lett volna az 170 - től kezdődött. Arra meg nem volt hirtelen keret.
Így kompromisszumot kötöttem.Azt hittem az i7 màr hd 4000 de nem voltam tàjékozott a témàban.
Asztali òta nem is követem màr. Azt folyamatosan fejlesztettem, hogy ne legyen elavúlt.Nem làttam különbséget intel /amd belépö szint között meg az eladò( laptop. hu) sem tudta megmondani.
-
Dermesztő
aktív tag
válasz
Thunderzolee #8571 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Core i5-öt veszek majd bele, az i3 hosszú tàvon nem nagy előrelépés.
Esetleg i7 esetén birnà a hütés? Azt hiszem azokban màr HD 4000 van, és tud hőt termelni rendesenA B800 csak hd 2000 semmire sem elég csak netre.
World of tanks is csak 15 fps. -
Dermesztő
aktív tag
Sziasztok !
Lenovo G 570 Notiba milyen procit érdemes tenni a Celeron B 800 ( 1.5 Ghz ) helyett ?
Milyen árban mozognak bele a csere procik ?
Ha egyáltalán vannak ?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged