- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
neil_mullen
aktív tag
válasz
Balázs1986 #11385 üzenetére
én is erre gondoltam először, de már másodjára raktam össze... illetve semmi csipogás (bios kódra gondolok)
-
neil_mullen
aktív tag
sziasztok!
bios elemet cseréltem egy notiban (patriot 2005 ha ez mond valakinek valamit). bekapcs után nincs kép/hang, annyi hogy a cd olvasó próbál beolvasni. valakinek van valami ötlete?
-
neil_mullen
aktív tag
válasz
Thunderzolee #6293 üzenetére
ok, köszi.
közbe a méretet is megnéztem, és még kissebb is mint a seagate vinyo, ami benne van, ugyhogy a magassággal sem lehet gond...
-
neil_mullen
aktív tag
sziasztok!
van egy asus 1001px-em és ocz vertex plus 30 gb-t raknék bele. meg tudná nekem valaki mondani, aki gyakorlottabb ebben az ssd témában, hogy működni fog a kettő együtt?köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest