- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- HP notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
válasz
Balázs1986 #9798 üzenetére
Újrapasztáztam a procit és vga-t (Gondolom a másik az volt, egymás mellet van a kettő szerintem).
Már nagyon száraz volt, semmit nem ért. Szétszedtem a ventilátort, elmostam csap alatt a lapátokat, semmi por nem maradt rajta. Befújni nincs mit igazából, mert mágneses, nem csapágyas.Semmi hangja a gépnek, sokkal erősebben jön ki a levegő, maga a gép sokkal hűvösebb, mint volt a levegő amit kifúj pedig forró. Úgyhogy szerintem sikerrel jártam.
Köszönöm a segítséget!
-
Mate
nagyúr
válasz
Balázs1986 #9798 üzenetére
Majd megnézem hány fokra megy fel a proci. Átlagban mennyibe kerül egy ilyen hűtő csere?
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Lehet nem ide tartozik, mert nem biztos, hogy cserélni kell bármit is, de feltenném a kérdésem.
Kb. 1 éve feltűnően meleg a laptop.
Most szétszedtem és tiszta, ventillátor pörög, nincs gond.
Bekapcsoltam szétszedett állapotban és kb. 30-40 másodperc után olyan forró volt a pocihűtő réz csöve, hogy nem lehetett megfogni. Illetve a HDD is elég meleg.
Ez mennyire természetes jelenség? Mivel lehetne segíteni a hűtést? Gondoltam, hogy újrapasztázom, de ettől még a cső tűz forró lesz.
Típus: Asus X52F-EX513
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MIUI / HyperOS topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Viccrovat
- BMW topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 8GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest