- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- Hővezető paszták
- Samsung LCD és LED TV-k
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hobby elektronika
- Eltűnt a fél internet!
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyx89
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Ertelmetlen dolgokra nem szeretnem kolteni a penzem, pontosan ezert kerdeztem inkabb elotte hogy megeri-e. Koszonom a segitseget, elvetettem a CPU vasarlast, marad csak az SSD.

Udv
-
Nyx89
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Az i5 teljesitmenye legtobb helyen eleg, de mivel nincs vgam, gondoltam jatekteljesitmenyben javitana a magasabb orajel. Szigoruan 800*600 ultralow(asztali geppel is igy jatszom), csgo es quake live eseten is. Kozben talaltam bios update leirasokat, es az utolso elottinel szerepel hogy hozzadtak a 2640m-et tamogatottnak, gondolom ez lesz a maximum amit befogad.
Mennyiert lehet eladni egy 2410m-et? Mert apron eppen van elado 2620m, ami talan megerheti(21k). Szerinted megerne cserelni?
SSD biztosan lesz bele, azt mar reg tervezem, de koszonom a megerositest!

-
Nyx89
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy mar garanciaidon tuli Fuji A531, amiben szeretnek procit cserelni.
Jelenlegi konfig:
I5 2410m
2*4GB DDR3
500GB HDDAmit tervezek:
- Hyperx Fury SSD 120GB - Ezzel szerintem nem lesz gond, a HDD helyere lesz, regi baratom pedig kulso hazba koltozik
- i7-2620m vagy valamilyen erosebb 4magos varians aprorolAtlagos hasznalathoz erositenek rajta kicsit, net, sql/plsql, shell, jateknak CSGO/Quake live megy rajta max. Megeri a processzort is cserelni?
Probaltam keresni valamilyen tampontot, vagy valamifele tamogatott CPU listat, de sajnos nem talaltam. Tudnatok segiteni? Elore is koszonom
Udv
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bloodborne (PS4)
- Hővezető paszták
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung LCD és LED TV-k
- Dacia topic
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx