- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- A világ leggyorsabb SRAM dizájn-ját kínálja a Marvell
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
A kinézett processzorral a grafikus teljesítmény 100Mhz-el magasabb csupán, az is csak Turbo módban, szóval ha eléri a TDP keretet, kapásból visszaveszi az órajelét.
Ráadásul lássuk be, 1200MHz vs. 1300MHz nem túl sok különbség.Ha játékra kevés a gép, akkor az i7-essel sem lesz jobb a helyzet.
21ezret elköltesz a semmire.
Inkább cakk-pakk cseréld le a gépet egy olyan notira, amiben van egy kisebb dedikált GPU is, azzal majd el tudsz játszani ezekkel a régebbi játékokkal normális felbontáson, normális grafikai részletességgel, magasabb FPS-el.
i5-öst nem tudom mennyiért lehet eladni, Hardveraprón 15 körül szoktam látni, bár már talán lejjebb ment az ára. Én legalábbis nemrég vettem egy i3-ast 4ezerért, szóval ki lehet fogni olcsóbb példányokat is.
A 21ezres i7 nekem soknak tűnik, de hát mindenki arra költi a pénzét, amire akarja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Yettel topik
- Magisk
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Suzuki topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HP Alkatrészek eladók!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest