Új hozzászólás Aktív témák
-
A kinézett processzorral a grafikus teljesítmény 100Mhz-el magasabb csupán, az is csak Turbo módban, szóval ha eléri a TDP keretet, kapásból visszaveszi az órajelét.
Ráadásul lássuk be, 1200MHz vs. 1300MHz nem túl sok különbség.Ha játékra kevés a gép, akkor az i7-essel sem lesz jobb a helyzet.
21ezret elköltesz a semmire.

Inkább cakk-pakk cseréld le a gépet egy olyan notira, amiben van egy kisebb dedikált GPU is, azzal majd el tudsz játszani ezekkel a régebbi játékokkal normális felbontáson, normális grafikai részletességgel, magasabb FPS-el.
i5-öst nem tudom mennyiért lehet eladni, Hardveraprón 15 körül szoktam látni, bár már talán lejjebb ment az ára. Én legalábbis nemrég vettem egy i3-ast 4ezerért, szóval ki lehet fogni olcsóbb példányokat is.
A 21ezres i7 nekem soknak tűnik, de hát mindenki arra költi a pénzét, amire akarja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx