- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrew-V
csendes tag
Ugyan közvetlenül nem növeli a notebook-od teljesítményét (tudtommal egyiken sincs antenna kimenet amire külső antennát lehet kötni) de én otthon úgy oldottam meg hogy egy routert ''universal repeater'' módba kapcsoltam egy szép nagy antennával - összeszedi a gyengus jeleket (amik egyébként kevés lenne és szakadna) és kiköpi erősebben, a laptopon csak azt látom hogy ''jelerősség nagyon jó''
Persze ez nem hordozható, szóval ha nem egy adott területen akarsz jelet erősíteni akkor nem segít. -
Andrew-V
csendes tag
Üdvözlet!
Van egy régi Toshiba Satellite 2180CDT laptopom (zasszonypajtás írkál rajta) amiben kikönyökölt a CD meghajtó (pörgeti a lemezt de beolvasni nem tudja). Bontottam egy porosodó roncsból egy Toshiba SD-R2002 DVD meghajtót ami külsőre (méret + egy db rögzítő csavar helye) olyan mint ami eredetileg a gépben van.
Mivel nem tudom kiszedni a régit:
- passzol-e ebbe a gépbe ez a típus, felismeri-e a DVD mivoltát vagy ez már sok Neki a jóból? (egyébként windows ME van rajta ha ez számít driver szempontból)
- hogy a fenyőbe lehet kibányászni a gyárit a gépből???
Egy db rögzítő csavart találtam az alján, kicsavartam de semmi. Próbáltam finoman kihúzni előre de nem jött... A másikat simán ki lehetett venni - igaz az nagyon darabokban volt így könnyen hozzá lehetett férni és rásegíteni... Van valami plussz trükk (pöcök vagy rejtekajtó), esetleg szét kell bombázni az egész tokot hogy hozzáférjek vagy csak rángassam meg erősebben egy méretes fogóval? (persze a kérdés nem arra vonatkozik hogy addig húzzam míg ki nem szakad mert a másikat is be kéne tenni...)
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest