Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mercutio_ #8751 üzenetére
Sajnos nem tudok segíteni, ezért is nem válaszoltam rá.
Esetleg a másik notebookos topicban.Processzorokban otthon vagyok, de hogy melyikek lehetnek a legnépszerűbb félmagas minipci-e wifi+BT kombók.. hát.. néha kérdeznek csak wi-fi modult itt a topicban, nem ismerem őket annyira, ritkán cseréli az ember a benne levőt.
Annyit tudok, h pl. a 300-as N-esekhez 3 antenna van, ha a gép eredetileg csak 150-es N-essel szerelt volt, akkor többnyire nem is érdemes 300-ast belerakni, mivel ugye a 3. szál antenna az nincs befűzve a gépbe.
De ugye jelen esetben nem erre irányult a kérdésed.Nem tudom, talán valami népszerűségi listát kellene keresni, h mittudomén, ebayen melyikből adnak el sokat. Igazából azt se tudom, melyik topicban tudnak erre választ adni.
Esetleg a Gigabyte alaplapok topicjában?
Vagy valamelyik másik alaplapos topicban, mini ITX topicban?
Vagy magának a Gigabytenak a supportnak, ha írsz.
Egyrészt ugye logikus lenne, ha az összes minimpci-e wifi modult kezelné, másrészt érdekes, h miért azt az egy típust írják csak, mint támogatott modul.
Például az miért lenne szempont, h félmagas, vagy nem, hiszen egy nagy gépházban lesz az egész.Esetleg keress konkrét típusokat olcsón, és keress rá mit dob ki Google, h mennyire megbízható.
-
-
törölt tag
-
-
Zanik
addikt
válasz
Mercutio_ #939 üzenetére
Egy 7200 vinyó esetkeg gyorsítana rajta, de jobban is melegedne! Procicsere chipset-függő, de még ha bele is mennek a kétmagosok, akkor sem éri meg, mert amennyibe kerül, annyival nem lesz gyorsabb a gép! Ráadásul ezek - tudomásom szerint - garivesztéssel járnak (a memóriabővítés nem!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest