- Nyaralás előtti hardverszemle
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mercutio_ #8751 üzenetére
Sajnos nem tudok segíteni, ezért is nem válaszoltam rá.
Esetleg a másik notebookos topicban.Processzorokban otthon vagyok, de hogy melyikek lehetnek a legnépszerűbb félmagas minipci-e wifi+BT kombók.. hát.. néha kérdeznek csak wi-fi modult itt a topicban, nem ismerem őket annyira, ritkán cseréli az ember a benne levőt.
Annyit tudok, h pl. a 300-as N-esekhez 3 antenna van, ha a gép eredetileg csak 150-es N-essel szerelt volt, akkor többnyire nem is érdemes 300-ast belerakni, mivel ugye a 3. szál antenna az nincs befűzve a gépbe.
De ugye jelen esetben nem erre irányult a kérdésed.Nem tudom, talán valami népszerűségi listát kellene keresni, h mittudomén, ebayen melyikből adnak el sokat. Igazából azt se tudom, melyik topicban tudnak erre választ adni.
Esetleg a Gigabyte alaplapok topicjában?
Vagy valamelyik másik alaplapos topicban, mini ITX topicban?
Vagy magának a Gigabytenak a supportnak, ha írsz.
Egyrészt ugye logikus lenne, ha az összes minimpci-e wifi modult kezelné, másrészt érdekes, h miért azt az egy típust írják csak, mint támogatott modul.
Például az miért lenne szempont, h félmagas, vagy nem, hiszen egy nagy gépházban lesz az egész.Esetleg keress konkrét típusokat olcsón, és keress rá mit dob ki Google, h mennyire megbízható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sorozatok
- PlayStation 4
- Linux kezdőknek
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest