Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mit csináltak vele a szervizben?
És melyik szervizekben?Keress hozzá neten, és cseréld ki magad, olcsóbban megúszod.
Szerviz is csak azt csinálja, h keres neten bontottat, vagy újat jó drágán, és beépíti, majd eladja neked jó drágán.
Sose vinnék szervizbe semmit amit magam is meg tudok csinálni.
-
orionpro
tag
Sziasztok.
Adott egy fujitsu siemens amilo li2727 laptop, 965 chipsettel ha jól emlékszem, egy celeron m530 van benne. Milyen procit tehetnék bele?
Van egy T5300, azzal nem indul, pedig elvileg ugyanaz,de a lábai máshogy vannak. Cimbimnek polcon akad T7100, hétvégén kipróbáljuk vele. 1.06 bios volt benne, 1.07-től azt írja, penryn cpu-t is támogat. Belevarrtam a legfrissebb fellelhetőt: 1.10. -
Ezt inkább az SSD-s topicban kérdezd meg.
Én használtam még olyan régi SSD-ket, amikben nem volt Trim; és mivel az amúgy is csak az SSD élettartamához kacsolódik, (nem lesz tőle gyorsabb), úgyhogy nem különösebben érdekel, működik-e vagy sem. Már régen volt, amikor az SSD-k mélylélektanával kapcsolatban utoljára olvasgattam. Ha szóba kerül, ilyesmi, inkább az SSD-s topicot ajánlom.
Egyébként én Sata1-es SSD-t keresek egy régi notebookba, ami csak Sata1-es eszközöket képes ismerni. Mivel Pata SSD-t könnyebben találok, mint Sata1-est, ezért irigykedek azokra, akiknek a pata csatolós gépükben egy SSD működik a merevlemez helyén. (sóhaj)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged