Új hozzászólás Aktív témák
-
A gagyi meg a csúcskütyü közt annyi a különbség ,hogy az utóbbi szép gumirozott strapabíró házban van.
Leválasztás meg úgyan úgy mint egy mezei pen-drive-nél.
Az új módi meg az ócó legyen a cucc ami max 50g legyen meg vékony... abba nem férnek el olyan nyalánkságok mint szerelhetőség meg efféle dolgok... aztán 2 évente vegyél újat az új oprenszerhez s csók -
-
Bdbogyo
újonc
Köszönöm a gyors választ. Processzor csere ennél a típusnál szóba se jöhet vagy nem éri meg bajlódni? Ja és csak egy memória foglalt van amit max 4 gb-ra lehet növelni, legalább is ezt okoskodtam ki az adatlapjáról.
A műtétet nem házilag végezem csak tudni akartam, hogy nem feleslegesen kerülöm a várost. Még egy kérdés, 4 gb ram a streammelt videókon és sima mkv fájlok lejátszásán már segíteni fog vagy a proci húzásra is szükségvan (2,16ról 2,58-ig, állítólag lehetséges)?
Kösz előre is
-
-
sz.j
nagyúr
Mivel sok fontos anyagom van CD-n/DVD-n, ezért nem szívesen válnék meg az írótól. Én arra gondoltam, hogy egy külső tárolóba kerülne a HDD és a HDD helyére beépítésre kerülő egy 250GB-os SSD, aminek egy részén lenne az oprendszer, míg a megmaradó részen csak a nagyon fontos progik lennének.
Bár lehet, hogy az is egy jó alternatíva lenne ha a CD-n lévő anyagokat átmásolnám külső tárolóra (pendrive-ra vagy HDD-re) és ekkor már a HDD helyére lehetne az SSD-t rakni, míg a most bent lévő HDD-t az optikai meghajtó helyére.
Hogy melyik megoldás lesz nem tudom, még átgondolom és alszok erre egy párat ...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- WOT - Roham
- Iqos cigaretta
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Láncfűrész topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- HP EliteBook 8540p bontott alkatrészek egyben
- HP ELITBOOK 850 G6 CORE I7-8665U // 16GB RAM // 1920X1080 //
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest