- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bdbogyo #11541 üzenetére
Nem tudok róla, h a processzort lehetne húzni, saját magának állítgatja az órajelét. (a turbo is magától működik)
Nem cserélhető, az alaplapra van forrasztva.
Ez a processzor netbookokba, meg tabletbe való.
Laptopba kevés. Vagyis én egy laptoptól nem ilyen gyatra működést várok el, szóval igazából kár volt megvenni a gépet, ha lassúnak tartod.Ez a platform bővebb leírása:
http://prohardver.hu/tudastar/intel_bay_trail_platform.htmlVan ezekből 4 magos is, azok jól használhatók érintőképernyős hibrid notikhoz (Asus Transformers Book), de ez sajnos csak ilyen lassú lesz.
Valóban csak egy ram slot van.
Hát ez f×sza.
Meg se néztem, mikor először kérdezted, ezért írtam, h a meglevő 2giga mellé még inkább egy 4-est vegyél, h legyen 6giga.
De akkor ki kell venni a kettest, és egy négyest a helyére betenni.
Az mkv-t lejátssza, nem?
A streamelés már nem tudom mennyire fekteti meg.Halott platform az ilyen, pláne aki használná is a gépet, nem csak levélnehezéknek. Sajnálom, h az eladó rábeszélt (mert biztos nem magadtól választottad, hanem megkérdezted a boltban az eladót, és erre mondta, h ez már alkalmas jól netezni - jártak már az utóbbi időben páran így).
Én visszavittem volna (miután otthon kiderül, h milyen semmire való gép), és rá borítottam volna az asztalt a bolti eladóra.Mondjuk a gyártókat se értem, h mi értelme van ezeknek a környezetvédelmi szempontból kizárólag veszélyes hulladékként beazonosítható termékeknek. :/
-
-
Pferi
senior tag
válasz
Bdbogyo #11535 üzenetére
Memóriát bővítsd 4 Gbyte-ra (ha van szabad slot akkor itt az aprón vegyél párezerért + 2 GByte-ot), és a DVD-RW helyére egy optibay keretbe rakj egy 120 Gbyte-os SSD-t (erről menjen a rendszer), újonnan 14.000 körül már kapsz.
Ennél többet sztem nem lehet tenni, de ez is minőségi ugrás lesz a mostanihoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- DELL PR03X dokkoló tápegységgel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest