Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
Igen...jótét lélek vagyok...
Ennek a hsz.-ednek meg a ''beárazást kérek'' vagy vmi hasonló nevű totyikban a helye...
A (notebook) memóriakérdéseknek szintén van egy jó régen nyitott és azóta is használatban levő topicja...többek között ott szoktam tanácsokat osztani...merthogy noti témában véletlenül otthon vok...meg memóriatémában is...a Dell meg az egyik kedvencem (ráadásul van Dell notebookok topic is)...de hát erről lecsúsztál...
P.S.:
Bár annak aki képtelen helyesen leírni a memóriája gyártójának nevét, nem is szoktam segíteni...elvből...disznók elé gyöngyöt...?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged