Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
Igen...jótét lélek vagyok...
Ennek a hsz.-ednek meg a ''beárazást kérek'' vagy vmi hasonló nevű totyikban a helye...
A (notebook) memóriakérdéseknek szintén van egy jó régen nyitott és azóta is használatban levő topicja...többek között ott szoktam tanácsokat osztani...merthogy noti témában véletlenül otthon vok...meg memóriatémában is...a Dell meg az egyik kedvencem (ráadásul van Dell notebookok topic is)...de hát erről lecsúsztál...
P.S.:
Bár annak aki képtelen helyesen leírni a memóriája gyártójának nevét, nem is szoktam segíteni...elvből...disznók elé gyöngyöt...?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Tesla topik
- Milyen videókártyát?
- Gumi és felni topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Synology NAS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Formula-1
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest