- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Elolvastam az oldalt.
Amit a postoló linkelt be adatlapot, azon valóban látni, h GM965 a chipset a gépben. És hát látni, h megy a gép nagyobb processzorral is.
Sajnos az illető a CPU-Z képernyőképen csak a processzor adatait jelenítette meg, az alaplap, ill. a chipset egy másik fülön van.Neked a CPU-Z mit ír ki, ?
Ettől függetlenül: az egy gyakori eset, h a chipset család (Crestline) teljes verziója (GM/PM965) van a gépben, nem a butított verzió (GL960).
Szóval előfordulhat, h GM965 a chipset, és kezeli az összes 800MHz-es FSB-s processzort ebből a listából:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Socket_P -
Tegyél fel egy CPU-Z-t, légyszíves, azzal ki lehet olvasni a chipsetet.
Én GL960-at találtam a manualban, az viszont sajnos csak 533-as FSB-t visz.
Talán a kétmagos T1400, T1500 elmegy benne, legalábbis van ezzel a processzorral szerelt verzió is a neten.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Socket_P
Mindegyik Merom család, bár ezek egy évvel később mutatkoztak be.Szerintem keress valakit akinek ilyen processzora van eladó, találkozz vele, szereljétek bele a gépbe, ha elindul, megveszed, ha nem, akkor meg nem kell feleslegesen megvenned.
Új hozzászólás Aktív témák
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- ROG Ranger BP2500 Laptop Hátizsák
- DELL WD19S 130W új, bontatlan dokkolók eladók
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- ASUS ROG Zephyrus M16
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx