- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
papíron a chipset csak celeron procihoz kapott támogatást (link), de a havernak az ilyen notiban - amiben én anno memóriát bővítettem - t2370 proci megy, és már az is jobb, mint a jelenlegi celeron procid, dupla l2 cache van benne! lehet, hogy nagyobb proci menne benne, ha már nem garis a noti, akkor esetlegesen bepróbálkozhatsz egy cserével, de szigorúan csak próba után vásárolj - a bios feltétlenül az utolsó legyen, mert az is beleszólhat a dolgoba!
Testament; szerintem ráérsz még gondolkodni a proci cseréjén a gari lejártáig, de amúgy a jelenleginél jobb és erősebb (dupla l2 cache és esetlegesen adott + mhz) core 2 duo procik (t6500, t6600...stb) is jók a notidba!
-
látatlanban nehéz rá válaszolni, mert visszaolvasva találsz olyan példákat, hogy egy noti el sem indul a vaktában vásárolt új memóriákkal! nyűgös dolog ez, de memóriát csak próba után szabad/érdemes venni! szerintem hagyd meg a meglévőt, és nézz mellé olyat, amivel szépen megy párban! esetleges garis ügyintézéskor - ha még aktuális - még jól jöhet az a modul, amivel adták a notit! kingmax (667 mhz-es!) modullal már bővítettem valamikor ilyen szériás notit, azzal például szépen ment!
-
Tim82
félisten
A notebook-oknál a memória, vinyó mindenképpen a felhasználó által cserélhető alkatrészek közé tartozik, legalábbis a legtöbb gyártónál.
A garancia a notidra nem fog emiatt elveszni, bár természetesen az új memóriamodulokra nem fog kiterjedni, ahogy a bizonyíthatóan az új modulok által okozott hibákra, károkra sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Okos Otthon / Smart Home
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Energiaital topic
- Tanárian oktatja a ChatGPT a mezőnyt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Eladó 2db Pixel 7
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx