- Milyen SSD-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP notebook topic
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen processzort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
pvt.peter #15112 üzenetére
Mondjuk meg lehet nézni, hogy a csatlakozóba bemegy-e mind a két csatorna.
Ezen pl. nincs: [link]
Rá kell keresni a neten:
<géptípus> upgrade full hdEzt pl. nem lehet: [link]
De itt van amit lehet másik kábellel: [link]
De mondom, pontos keresés minél pontosabb típusszámra, és megnézni az alaplapot és a kábelt is. -
ahenobarbus
tag
válasz
pvt.peter #15106 üzenetére
üdv,
Nem vagyok szervizes, de leírom a tapasztalataimat. Az évek során jó pár kijelzőt cseréltem már, és igen talán 4 vagy 5 esetben történt felbontás növelése is, gond nélkül.
De most futottam bele, pont a saját laptopom esetébe, hogy a megnövelt felbontású kijelző (ehelyett -> ez) nem ad képet, csak a BIOS logót jeleníti meg torzítva, aztán semmi kép, de a külső monitoron van kép, szóval a laptop beindul. Egyelőre jegeltem, talán videókábelt is kellene cserélni, talán megoldhatatlan.
Szóval igazából próba-cseresznye a dolog, hacsak valaki nem cserélt pont ilyen laptopba, pont ilyenre kijelzőt.
Amúgy jól látod, a csatlakozó, a pinek száma, a rögzítőfülek helye, amire figyelni kell.
uff, ocs. -
válasz
pvt.peter #14631 üzenetére
Szia. Persze átszerelhető, ha csavaros, láttam már megoldva úgy, hogy nem csavaros volt (műanyag forrasztással volt megoldva), ha ez csavaros, és nincs baja, akkor nem kell cserélni. Ugyan oda essenek kimenetek (vga, usb, hdmi...stb), meg a cooler felfogatás. Másra nem kell figyelni. Ezek ugyanúgy gyenge minőségűek lesznek. Sajnos itthon nem nagyon van bontott hozzájuk, mert típushiba, rossz kinatrukció. Jó ha ez bírni fog 1-2 évet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Battlefield 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fotók, videók mobillal
- Drón topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest