- Milyen TV-t vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
pvt.peter #15112 üzenetére
Mondjuk meg lehet nézni, hogy a csatlakozóba bemegy-e mind a két csatorna.
Ezen pl. nincs: [link]
Rá kell keresni a neten:
<géptípus> upgrade full hdEzt pl. nem lehet: [link]
De itt van amit lehet másik kábellel: [link]
De mondom, pontos keresés minél pontosabb típusszámra, és megnézni az alaplapot és a kábelt is. -
ahenobarbus
tag
válasz
pvt.peter #15106 üzenetére
üdv,
Nem vagyok szervizes, de leírom a tapasztalataimat. Az évek során jó pár kijelzőt cseréltem már, és igen talán 4 vagy 5 esetben történt felbontás növelése is, gond nélkül.
De most futottam bele, pont a saját laptopom esetébe, hogy a megnövelt felbontású kijelző (ehelyett -> ez) nem ad képet, csak a BIOS logót jeleníti meg torzítva, aztán semmi kép, de a külső monitoron van kép, szóval a laptop beindul. Egyelőre jegeltem, talán videókábelt is kellene cserélni, talán megoldhatatlan.
Szóval igazából próba-cseresznye a dolog, hacsak valaki nem cserélt pont ilyen laptopba, pont ilyenre kijelzőt.
Amúgy jól látod, a csatlakozó, a pinek száma, a rögzítőfülek helye, amire figyelni kell.
uff, ocs. -
válasz
pvt.peter #14631 üzenetére
Szia. Persze átszerelhető, ha csavaros, láttam már megoldva úgy, hogy nem csavaros volt (műanyag forrasztással volt megoldva), ha ez csavaros, és nincs baja, akkor nem kell cserélni. Ugyan oda essenek kimenetek (vga, usb, hdmi...stb), meg a cooler felfogatás. Másra nem kell figyelni. Ezek ugyanúgy gyenge minőségűek lesznek. Sajnos itthon nem nagyon van bontott hozzájuk, mert típushiba, rossz kinatrukció. Jó ha ez bírni fog 1-2 évet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest