Hirdetés
- Hővezető paszták
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Apple asztali gépek
- …és akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- ASRock lapok általában
- Hobby elektronika
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Gaming notebook topik
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
miki111
üzenetére
Az azért lehet, mert Optimus technológiával működik az nVidia kártya.
Alapesetben csak az Inteles HD megy, de ha szükség van rá, akkor bekapcsol a másik VGA is automatice.
Ez ilyen energiatakarékossági funkció.
Talán az energiasémáknál van opció ahol ki lehet kapcsolni (ha zavar), vagy a BIOS-ban már eleve, de nem tudom, nekem még csak Core 2 alapú gépeim voltak/vannak.
Mondjuk furcsa az élményindex, mert ott van olyan pont is, ami direkt a "játékra szolgáló videokártya", azt hittem akkoriban ezt azért így határozták meg, mert a másik VGA lenne az IGP. Na mindegy.A kt proci nagyjából ugyanaz:
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.html
Az i5-ben van Turbo Boost funkció, ez olyan, h lekapcsolja a nem használt magokat, és megemeli az órajelét a használt magoknak ha szükséges; de aztán ha már nem elég a megemelt órajelű mag, akkor visszakapcsolja a magokat, de visszacsökkenti az órajelet alapértelmezésre.
Ez is ilyen energiatakarékos funkció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világító magyar billentyűzetek - 24 hó garanciával.
- HP G5 DisplayLink 4K USB-C - Dell WD19TBS USB-C Thunderbolt dokkoló
- Új laptop kijelző LCD FullHD IPS 14.0" B140HAN01.3
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- 15.6 Matt kijelző (1366X768) 30 pin
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx