Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ifjdan
csendes tag
válasz
Zoli bácsi #3162 üzenetére
Zoli Bácsi,
nagyon köszi a választ.
Én is nézegettem T2XXX kódjelűt, de tudod, az ember telhetetlen: a videós srác azt üzente, hogy ebbe a lapba akár még egy T8300-is belepasszol. Nekem nagyon fontos lenne egy valóban bivaly processzor (akár videokártya-teljesítmény nélkül is), mert pixelgrafikusan dolgozok vele (Photoshop, Premiere Pro, stb.).
Ott meg csak a processzor számít, semmi más. Nem tudom, hogy egy T2XXX-es procival járnék-e jobban, vagy egy T5, T7, T8-as szériával.Így árnyaltabb a kép, vagy a jó véleményhez van még szükséged/szükségetek bármi adatra?
Nagyon köszi:
D.utánirat: még valami - a T2XXX-esek közül melyik a legerősebb? Még ezt sem tudom. Láma vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Battlefield 6
- One mobilszolgáltatások
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- HP USB-C-dokkoló G5 (5TW10AA)
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Thinkpad T570, T580, P52s hibás, de használható kijelző
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- Braun KF 47/1 tea és kávéfőző fehér / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest