- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tobias40 #15273 üzenetére
Nekem nem noti, hanem egy komplett gép van a TV alatt.
E8500, 8giga ram, GT1030; a rendszer SSD-n, plusz jelenleg 12terányi HDD, CM690-es ház csendes ventikkel. Ha elfogy a tárhely, bővítem.
Meg hát ugye vezeték nélküli egér, billentyűzet.
Nagyjából ennyi.TV előfizetésünk nincs, csak net. Filmeket, sorozatokat töltögetünk le, HD-ben.
Persze netezni is lehet a TV-n, de ez nem jellemző, max amíg nCoreon nézelődök.Van aki okos TV-t vesz, vagy TV-okosítót, médialejátszót, de van aki a TV + szgép kombónál marad.
Én nem akartam kínlódni a TV-k médialejátszóival, feliratokkal, biztos belefutnék rendszeresen olyan formátumba, amit nem támogat a TV, vagy feliratot, hangot nem tudnék váltani. Így ezzel nincs gond, az MPC-HC, VLC mindent lejátszik.
-
atee_13
őstag
válasz
tobias40 #15273 üzenetére
Van most is egy lonovo ami még üzemel de N es proci és elég lassú macerás és integrált a proci és a ram is.
A terv a következő:
Simán win 10 mintha a TV lenne egy laptop és HDMI vel össze van kötve. Nem fizetek külön TV-t de van TVGO elérés arról nézek meccseket, természetfilmet ilyesmit, ha film akkor letöltöm és van egy külső HDD 2TB TV kezeli.
Sorozatokat szoktunk online nézni böngészőből. Kvázi akkor menne ha nézni akarok valamit. Ami nem annyira gyakori. Kaja mellé szoktam elindítani valamit vagy hétvégén meccsnézés kb ennyi.
Távirányítást valami vezeték nélkülivel gondolom. PL ilyesmi, de majd megfelelő topikban megérdeklődöm ezt is vagy simán egér+billentyű kombi majd még meglátom.
#15272Thunderzolee
köszi már szét is néztem az aprón
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gurulunk, WAZE?!
- Autós topik
- Kerékpársportok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Dell WD19S / 180W adapter
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged