- Canon MILC: EOS R és M topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 14,2”-es táblagépet mutatott be a Huawei
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- OLED TV topic
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Az oké, csak én abban a hitben éltem hogy a win ma mindegy miről fut, alapkövetelménye már a 4 mag, arra számítottam hogy hiába rakom bele az ssd-t, az oldalbetöltések, appmegnyitások, telepítések az újkorában is szupergyenge proci miatt továbbra is lassúak lesznek, hogy a win hamar feláll abban nem kételkedtem.
Korábban az M.2-es ssd-vel-vel szerelt Acer E5-575G laposom amiben i5 7200U volt az egyáltalán nem volt ilyen gyors és reszponzív.
Emellett számos alap netezős noti U-s i3 procikkal pl : 4030U ....6006U stb, amiket láttam hiába kaptak Sata SSD-t a többség alig gyorsult valamit, csak a win áll fel rajtuk gyorsabban...
Ehhez képest ez a kicsike pofátlanul gyors mintha csak a P751-ről neteznék
, na ez az ami meglepett, és nem tudtam hova tenni.
Mindegy ha ebben nem is akkor majd abban cserélek procit, már úton bele a 8086K
Új hozzászólás Aktív témák
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, na ez az ami meglepett, és nem tudtam hova tenni.
Pyttawrx