- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Olcsó táblával készül a OnePlus
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyomtató topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
szerintem se lehet házilag cserélni garvesztés nélkül, az emlitett zárások miatt, de szervizesek normálisabbja cseréli kérésre...ráfizetéssel...de cseréli.
renew progról nekem olyan véleményem van, hogy egy irodának, ahova rendszeresen járok hálozatot épitgetni, gépeket összerakni, már 5 renew gépet használnak, a legrégebbi 1 éves múlt. Az említett árrés, a környezetvédelmi büszkélkedés megér ennyit...a legtöbb külsőre is kifogástalan, ha vállalnak rá 2 év garit (nemtom milyen kategoria az amire igen, talán platina?), vagy 1+1évet, akkor nagyon, amugy ''csak'' megéri...kár hogy más gyártó nem csinál ilyent... -
mgeris
tag
Háát, meglepne, mivel ahhoz a garimatricát le kell szedni...Én most vettem renew gépet. Pont túlléptem a 3 napot, ezért nem cserélték egyből az egészet, mert pixelhibás volt a képernyő. De ha előbb észreveszem, azt mondták, egyből cserélték volna...
Elmentem a szervízbe, azt mondták, h megrendelik az alkatrészt, és hívnak, hogy mikor van kedvem bevinni kicseréltetni...So korrektek, nem lesz semmi baj. Csak én figyelmetlen voltam, ennyi. Viszont 285K helyett 192K-ért kaptuk meg...Megéri...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Path of Exile (ARPG)
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged