Új hozzászólás Aktív témák
-
KBé
csendes tag
válasz
sulaco79 #10019 üzenetére
Megfogadtam a tanácsodat (az érveid elég meggyőzőek voltak
) és az i3 3110M-es procival szerelt Asus mellett döntöttem. A nagy kijelző nekünk inkább előnyt jelent mint hátrányt.
Azt jól sejtem hogy ebben a gépben a videókártya az alaplapra van forrasztva, tehát nem cserélhető?
Mondjuk olyan őrülten nagy jelentősége nincsen...Voltunk ma az Euronicsban, de sajnos még nem sikerült lezárni az ügyet.
Egyébként nagyon rugalmasan és korrektül álltak a cseréhez, bár nem teljesen értették hogy mi a bajom a visszavitt géppel. Amikor említettem, hogy az erősebb - és esetlegesen cserélhető - processzor miatt választanám a másik Asust, elég furán néztek ránk.
Mondtam hogy úgy tudom az M-es procik erősebbek és ráadásul cserélhetők is, de győzködtek h csak alaplappal együtt lehetne cserélne - az meg ugye nem igazán megérős.
Vitatkozni ilyen esetben nyilván nem fogok, mivel nem igazán vagyok otthon a témában.Mutattak pár i3 4xxxU, i5 3xxxU és i5 4xxxU-val szerelt gépet ami készleten volt náluk, de végül belementek abba is hogy megrendelik nekem a kinézett laptopot.
Egyelőre itt tartunk. Várom a hívásukat hogy mikor mehetek majd a gépért és reménykedem hogy nem fogják visszamondani.
A választékuk talán nem a legbőségesebb, de hozzáállásuk legalább nagyon korrekt.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest