Hirdetés
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shifty01
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Röviden annyi, hogy 1 éve használom külsőként. Másik gépben ugyan ugy mukodott mint ebben semmivel sem jobb/rosszabb ssd és hdd is. Valamikor tökéletesen megy valamikro alig moccan meg. SSD tökéletesen megy 92% de még igy is a gyári értékek felett teljesitett(samsung SSD magic prog benchmark szerint csak a random 4k read kicsit van gyári alatt a többi mind felette van. Tehát azzal nem hiszem h probléma lenne. Eléggé nyuztam csórit szoval a 92% az reális. A hdd nem tudom mitől lett 52% mivel nem tudom, hogy miért zuhant ennyire le 95-ről(ennyiről kezdtem haszn külsőként)
Két ötletem van Format vagy firmware/kábel/haldoklik hdd.
Habár müködésre birtam már rosszabb állapotút is ezért állok értetlenül előtte.
Szoval összegezve annyira nem is komplex inkább csak halmozódnak a problémák, de nem hangzik olyan hatalmasnak, viszont nagyon zavaróak.
Dell szervizben meg 100% hogy nem csinálnák meg gariból mivel kiszedtem a gyári hdd-t és azt használom külsőként és vettem bele ssd-t.
Tudtommal ilyenkor semmisé válik a gari mivel a gyári állapothoz hozzányultam. (Hülye lettem volna ssdvel rendelni 120 gb-osat beleraknak vm noname szart és elkérnek érte 40et mikor 40ért már 250eset lehet szerválni.)
Szoval nem láttam értelmét ugy rendelni mert akkor akár vehettem volna már 1 lenovo Y szériás i5 + gtx 660m-et amiből van ssd kiadás és nem orbitális felárral h dupla ár/gb.....Szerk: SSDhez találtam firmware update-et de nem tudom felrakjam-e (Samsung ssd magician felrakná&letöltené. Jelenleg azzal nicnsen bajom nem nyulnék hozzá. HDD updatenek meg utána nézek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- EAFC 26
- Azonnali játékos kérdések órája
- Trollok komolyan
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Alkoholista nevelde
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx