Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shifty01
aktív tag
válasz
szabonagyur #9422 üzenetére
Az SSD pedig 92% és pár napja néztem akkor is ennyi volt és 1 kicsivel kevesebb adat volt irva rá.
HDD pedig ennyi volt rosszul emlékeztem az 58-ra. Azt tudtam, hogy 50 körüli érték.Mellékesen megjegyzem, hogy nem teljesen értem ezt a dolgot, hogy haldoklik, mivel testvéremnek 35%os volt legutóbb mielőtt vet ujat és neki nem csinált hasonlókat, hogy lefagyott, neki csak lassult.
Amugy ez normális, hogy 1 év alatt 52-re lezuhan a kondició? Azért csodálkozom, mert erre nagyrészt csak letöltök és tárolok dolgokat, nincs folyamatos irás alatt mintha az OS futna róla. Értetlenül állok a dolog előtt. Amikor vettem laptopot rá 1 honapra vette mssd-t bele akkor 95%os volt a hdd amit beraktam a kis dobozba és elkezdtem külsőkét használni.
Szerk: Nekem is 840esem van nem 830, csak azért emlékeztem 830ra mert ezt is németben vettem és 830 volt a kiszemelt de végülis 840 lett mert le volt árazva.
(Csak a 830 volt a fejemben mivel már a laptop előtt honapokkal hamarabb valogattam az ssd között kutatam melyik jobb megbizhatóbb stb. átnéztem vagy 100 forumot /tesztet cikket. Végül is erre jutottam, hogy vagy Samsung v Corsair.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem biztos, hogy fenntartható az Apple iPhone-ok menetelése
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Lexus, Toyota topik
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell 19.5V 9.23A 7.4x5.0mm 180W gyári adapter (HA180PM180)
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- HP 19.5V 3.34 A 65W center-pin, 7.4mm x 5mm
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Lenovo Thinkpad 40A9 Dokkoló
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest