- UHD filmek lejátszása
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen notebookot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenken
őstag
Hali!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy amd-s vonalon mennyire kompatibilisek az apu-k az előző generációval.
Ahogy elnéztem ugyanaz az A70M-es fusion controller van a Llano-ban és a Trinity-ben is. Elképzelhető, hogy (ha a lábkiosztás is stimmel - ezt nem tudom) fejleszthető?
Pl nekem tetszik a probook. Ha szerzek egy 4535s-t akkor képes lenne trinity-t kezelni, vagy ez csak próba alapján dönthető el?
Másrészt, meg 4545s-t sajnos csak A8-ig szerelik gyárilag. Azt is csak teszt útján lehetne megtudni, hogy boldogul-e egy A10-essel? Van neki kistestvére is, amibe meg azt is beleteszik (mondjuk ott nincs mellette dedikált vga - gondolom hőterhelés miatt csinálják így, de ez meg kicsit sántít, mert amd az összes trinity-re 35W tdp-t adott meg, vagyis elvileg mind kompatibilis kéne legyen.)Tudom egyszerűbb, lenne egy olyan modell ami gyárilag is tartalmaz olyan procit amilyet én szeretnék, de sajnos amd-s fronton egy kezemen meg tudom számolni, hány életképes konfigurációt adnak ki évente. Nekem a probook kaszni tetszik, ha fejleszthető is lenne mellé...
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- UHD filmek lejátszása
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Akvarisztika
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- DELL, HP, Lenovo dokkolók
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged