Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- RAM topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenken
őstag
Hali!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy amd-s vonalon mennyire kompatibilisek az apu-k az előző generációval.
Ahogy elnéztem ugyanaz az A70M-es fusion controller van a Llano-ban és a Trinity-ben is. Elképzelhető, hogy (ha a lábkiosztás is stimmel - ezt nem tudom) fejleszthető?
Pl nekem tetszik a probook. Ha szerzek egy 4535s-t akkor képes lenne trinity-t kezelni, vagy ez csak próba alapján dönthető el?
Másrészt, meg 4545s-t sajnos csak A8-ig szerelik gyárilag. Azt is csak teszt útján lehetne megtudni, hogy boldogul-e egy A10-essel? Van neki kistestvére is, amibe meg azt is beleteszik (mondjuk ott nincs mellette dedikált vga - gondolom hőterhelés miatt csinálják így, de ez meg kicsit sántít, mert amd az összes trinity-re 35W tdp-t adott meg, vagyis elvileg mind kompatibilis kéne legyen.)Tudom egyszerűbb, lenne egy olyan modell ami gyárilag is tartalmaz olyan procit amilyet én szeretnék, de sajnos amd-s fronton egy kezemen meg tudom számolni, hány életképes konfigurációt adnak ki évente. Nekem a probook kaszni tetszik, ha fejleszthető is lenne mellé...

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos tablet topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx