Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Notebook hibák
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenken
őstag
Hali!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy amd-s vonalon mennyire kompatibilisek az apu-k az előző generációval.
Ahogy elnéztem ugyanaz az A70M-es fusion controller van a Llano-ban és a Trinity-ben is. Elképzelhető, hogy (ha a lábkiosztás is stimmel - ezt nem tudom) fejleszthető?
Pl nekem tetszik a probook. Ha szerzek egy 4535s-t akkor képes lenne trinity-t kezelni, vagy ez csak próba alapján dönthető el?
Másrészt, meg 4545s-t sajnos csak A8-ig szerelik gyárilag. Azt is csak teszt útján lehetne megtudni, hogy boldogul-e egy A10-essel? Van neki kistestvére is, amibe meg azt is beleteszik (mondjuk ott nincs mellette dedikált vga - gondolom hőterhelés miatt csinálják így, de ez meg kicsit sántít, mert amd az összes trinity-re 35W tdp-t adott meg, vagyis elvileg mind kompatibilis kéne legyen.)Tudom egyszerűbb, lenne egy olyan modell ami gyárilag is tartalmaz olyan procit amilyet én szeretnék, de sajnos amd-s fronton egy kezemen meg tudom számolni, hány életképes konfigurációt adnak ki évente. Nekem a probook kaszni tetszik, ha fejleszthető is lenne mellé...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest