Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
Thunderzolee #6324 üzenetére
Hát, amit lebeszéltünk azzal, aki innen rendel másoknak ebayen keresztül, az m770-es lett végül, és 10ezerből jön ki elvileg. Ha minden jól megy, hétfőn utalom a pénzt, onnantól idő kérdése. Olcsóbbat, akik szállítanak ide is, nem nagyon találtam. 780-ast is láttam, de nincs kedvem ennyivel többet rákölteni arra a minimális különbségre, amit jelentene. Meg azért annyi keretem sincs hirtelen
VGA-t szerintem nem háborgatom...amennyit a processzor bír, arra elégséges lesz a 128 as kártya is, úgy gondolom.
De azért remélem, hogy működik majd a cucc, és észrevehető lesz némi teljesítmény változás, ha minimálisabb is. Szervizes ismerőssel is beszéltem, egy ezresért elvileg belerakja rendesen, nem kell azon aggódnom, hogy elszúrok valamit
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest