- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acse
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Amilo pi 3560-as szörnyem.
Tervezem, hogy a jövőben venni fogok bele egy kicsit izmosabb procit, és én ahogyan nézegettem az Intel honlapját (AMD-t tuti nem teszek bele) arra jutottam, hogy a legerősebb amit még bele tehetnék az szerintem a T9900 Core 2 Duo lenne. Socket alapján legalábbis bele megy (Jelenleg egy T4300-as van benne Socket: PGA478). Kérdésem az lenne, hogy van-e ennek a csere akciónak más tényezője is a socketen kívül? Tényleg jól gondolom-e, hogy ez a max amit bele tehetek? Vajon bírni fogja a hűtés az erősebb procit? Végül pedig, hogy van-e olyan aki árul T9900-asokat, mert nem igazán láttam boltokban, kereskedőknél. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Konteó topic
- Star Wars Outlaws teszt
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Tervezem, hogy a jövőben venni fogok bele egy kicsit izmosabb procit, és én ahogyan nézegettem az Intel honlapját (AMD-t tuti nem teszek bele) arra jutottam, hogy a legerősebb amit még bele tehetnék az szerintem a T9900 Core 2 Duo lenne. Socket alapján legalábbis bele megy (Jelenleg egy T4300-as van benne Socket: PGA478). Kérdésem az lenne, hogy van-e ennek a csere akciónak más tényezője is a socketen kívül? Tényleg jól gondolom-e, hogy ez a max amit bele tehetek? Vajon bírni fogja a hűtés az erősebb procit? Végül pedig, hogy van-e olyan aki árul T9900-asokat, mert nem igazán láttam boltokban, kereskedőknél. 
Pyttawrx