Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Mini PC
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.janko
tag
Sziasztok.
Egy technikai kérdésem lenne, mivel a fórumban nem találtam meg a választ...
Laptopomat szétszedtem, most össze kéne rakni. Ugyebár a hűtésnél, a legkényesebb részénél elakadtam.
Ugyebár nincs kupak se a procin, se a chipseten. És az a kérdésem mit rakjak rá összerakás előtt?
A poci hűtőn úgy néz ki a maradékanyag sima paszta, mellette viszont van valami spéci anyag, ami ellenállásokat hűt.
Úgy néz ki mintha valami szövete felvitt paszta/zsír lenne, a képen is látható, le lett ideiglenesen celluxozva, hogy ne koszosodjon még jobban. (amúgy nem igazán ért hozzá az alatta lévő fettekhez, és ellenállásokhoz szétszedés előtt...
Procihűtő (KÉP)Szintén ilyen, vagy ehhez erősen hasonló anyag van a chipset hűtőn is. Ide mit rakja helyére?
Chipsethűtő (KÉP)Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Dell WD15 type-c dokkoló 180W-os töltővel
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest