Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.janko
tag
Sziasztok.
Egy technikai kérdésem lenne, mivel a fórumban nem találtam meg a választ...
Laptopomat szétszedtem, most össze kéne rakni. Ugyebár a hűtésnél, a legkényesebb részénél elakadtam.
Ugyebár nincs kupak se a procin, se a chipseten. És az a kérdésem mit rakjak rá összerakás előtt?
A poci hűtőn úgy néz ki a maradékanyag sima paszta, mellette viszont van valami spéci anyag, ami ellenállásokat hűt.
Úgy néz ki mintha valami szövete felvitt paszta/zsír lenne, a képen is látható, le lett ideiglenesen celluxozva, hogy ne koszosodjon még jobban. (amúgy nem igazán ért hozzá az alatta lévő fettekhez, és ellenállásokhoz szétszedés előtt...
Procihűtő (KÉP)Szintén ilyen, vagy ehhez erősen hasonló anyag van a chipset hűtőn is. Ide mit rakja helyére?
Chipsethűtő (KÉP)Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby rádiós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest