- OLED monitor topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.janko
tag
Sziasztok.
Egy technikai kérdésem lenne, mivel a fórumban nem találtam meg a választ...
Laptopomat szétszedtem, most össze kéne rakni. Ugyebár a hűtésnél, a legkényesebb részénél elakadtam.
Ugyebár nincs kupak se a procin, se a chipseten. És az a kérdésem mit rakjak rá összerakás előtt?
A poci hűtőn úgy néz ki a maradékanyag sima paszta, mellette viszont van valami spéci anyag, ami ellenállásokat hűt.
Úgy néz ki mintha valami szövete felvitt paszta/zsír lenne, a képen is látható, le lett ideiglenesen celluxozva, hogy ne koszosodjon még jobban. (amúgy nem igazán ért hozzá az alatta lévő fettekhez, és ellenállásokhoz szétszedés előtt...
Procihűtő (KÉP)Szintén ilyen, vagy ehhez erősen hasonló anyag van a chipset hűtőn is. Ide mit rakja helyére?
Chipsethűtő (KÉP)Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged