- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bezár az Anandtech
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meekrob
tag
Sziasztok!
Van egy Acer Travelmate 5520G típusú laptopom, aminél igencsak gondolkodom a háttértár méretének növelésén. Most egy 80 GB-s SATA vinyó van benne, és ennek egy 250-esre való cseréjén gondolkodom. Konkrétan erre a vinyóra : 250GB Samsung 2.5" 5400rpm 8MB SATA notebook winchester (HM250JI). A fordulattal nem lesz gond ebben biztos vagyok,egyik barátom magasabb fordulatúra cserélte a laptopja HDD-ét és túlmelegszik, érdekelne hogy tudtok-e tanácsot adni hogy lehet-e erre cserélni, épp nincs itt a laptop, úgyhogy a benne lévő hdd pontos adatait épp nem tudom megadni. Ha lehet kis tanácsot szívesen veszek
. Eddig laptopban csak ramot cseréltem, az ok, asztaliban meg csak vinyót meg hdd-t meg lemezmeghajtót, meg tápot, tehát a nagyon alap dolgokat, plusz azért egy noti egész más. Szóval ha valaki tudja ennél a típusnál a cserét, vagy tud tanácsot adni, nagyon szívesen venném. Amúgy másik lehetőségként felmerült a WD-nek egy külső vinyója, de arról pont az előbb rengeteg rosszat olvastam ( gari nem megvételtől, hanem gyártástól 1 év...) úgyhogy ezért döntenék inkább a vinyó csere mellett. Előre i köszi mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen autót vegyek?
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- További aktív témák...
- 8db Lenovo Privacy filter folia, bontatlan. 14"
- Újszerű dupla külső/hordozható 14" FHD IPS monitor Laptopra
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell 19.5V 9.23A 7.4x5.0mm 180W gyári adapter (HA180PM180)
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest