Új hozzászólás Aktív témák
-
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Szeretném bővíteni a notebook-om memóriáját, de nem tudom milyen méretű legyen a kiválasztott.Laptop:
-HP Nx 6310
-Intel Core Duo T2050@1600Mhz
-512Mb DDR2-667 Samsung M4 70T6554CZ3-CE6
-Windows Xp HomeLeszedtem a memória foglalat takaró lemezét, és csak egy foglalatot találtam. Valószínűleg a gyári memória valahova integrálva, vagy rejtve van a gépben. Ezért kérdéses, hogy 512Mb Samsung legyen a választott a dual miatt, vagy inkább egy nagyobb méretűvel járnék jobban dual nélkül? A gép általában netezésre, levelezésre, video kameráról való átvételére (nem szerkesztés), és hasonló egyszerűbb dolgokra van használva.
Lenne még egy problémám:
Az everest a "Memória olvasás" mérésnél DDR2-533-t ír ki, de a típusnál DDR2-667-t. Próbáltam biosban átállítani a memóriát, de csak az alap dolgokat találtam meg (bootolási sorrend, lemezek, stb..) Nem olyan a biosa, mint az asztali gépeknek. Ezt hogy lehetne megoldani?Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv,
Palafi
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- E-roller topik
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 3
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged