Hirdetés
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- DUNE médialejátszók topicja
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi0314
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo Thinkpad L430 laptop amiben kicseréltem a HDD -ét egy SSD -re és tettem bele még + 4 gb ramot is a már eredeti 4 gb ram mellé. Viszont úgy néz ki a ramot nagyon nem szereti a gép amit én rakok bele. Ha ram nélkül indítom a gépet akkor minden gond nélkül indul. Viszont ha belerakom a +4 gb ramot akkor amikor bekacsolom fekete képernyőt ad és sípol rövideket ilyen sorrendben 1 - 3 - 3 - 1 és utána se hang se kép semmi. Utána olvastam ennek és azt írják hogy ez a jelenség alaplap/memória hibát jelent. Úgy gondolom hogy ebben az esetben a rammal lehet a gond. Csak azt nem tudom hogy mi lehet az...
Az eredeti ram ami benne volt azt hiszem olyan 800 MHz -es amit én vettem meg 1066 MHz -es. De elvileg ennek nem kéne gondnak lennie mert azt olvastam hogy ha magasabb a másik ram MHz -e akkor a legalacsonyabb mellé csökkenti magát az a ram ami magasabb. Vagy valami ilyesmi... Csatolom azért majd képként azt a ramot amit én vettem.
Az lenne a kérdésem hogy szerintettek vajon mi lehet a probléma? Rossz ramot vettem? Ha igen ezzel a rammal semmiképp nem lehetne működésre bírni a laptopot hogy érzékelje mind a 8 gb -ot?
A segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Eladó több új Dell Active Pen PN557W érintő toll 0% számlával, 1 év garival!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest