Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaFunk1511
tag
sziasztok!
Van egy laptopom amit bővíteni szeretnék, mivel még mindene működik, az akksi is bír másfél órát (de ez lényegtelen nekem). A kérdés hogy megéri-e.
Igazából amire használom az a böngészés, háromnegyed részét netflix/hbogo/stb... teszi ki. Plusz néha a régebbi nagyobb címeken nosztalgiázás, pl Jedy academy, Kotor 1-2, NFS UG2, GTA részek(San Andreas-ig) és néha League of legends...A konkrét típus:
Lenovo IdeaPad Z51-70 80K600G2HV [link]Annyi az extra most, hogy anno vételkor +4gb Ram lett kérve bele.
Szóval ami leginkább érdekel hogy rakok bele SSD-t, ha esetleg lehetséges. De ha igen, akkor milyet?
2 opción gondolkodom...
-240es lesz benne és van egy külső konzolom a meglévő 500gb 2,5HDD-nek, plusz lesz majd külső HDD.
-500ast, vagy jó áron nagyobbat teszek bele és probléma letudva. Bár most Hollandiából necces apróról rendelni, de semmi sem lehetetlen.
(de ahogy tudom, ssd nem szereti ha partícionàlva van és fontos dokumentumok is vannak a mostani hdd-n)Processzor témát lehet bolygatni? Mármint ha esetleg van hozzá i5-i7 esetleg.... Vagy ezen az alaplapon fix a CPU?
Előre is köszönöm a válaszokat/segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(de ahogy tudom, ssd nem szereti ha partícionàlva van és fontos dokumentumok is vannak a mostani hdd-n)
Pyttawrx