- Apple asztali gépek
- Milyen házat vegyek?
- ASRock lapok általában
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaFunk1511
tag
köszönöm szépen a válaszokat/segítséget.
-
DaFunk1511
tag
Köszönöm szépen a válaszokat.
Gondolom most a gyári HDD mellett nem fér el az SSD ugye?
Igazából az a baj, hogy ezeket az opciókat otthon kell megvennem, mert itt pl a 250es WD blue 70 euró felett van ami a duplája majdnem mint otthon.
Kingston A400 240gb ami 30 euró itt...a 480as meg 43 euro (2db ilyen 240-es van az asztali gépemben)
Legalábbis leggyorsabban ezeket tudnám beszerezni, megrendelni.Ezek nem jó opciók? Igazából nekem mindegy hogy pl 20-30%-al lassabb mint a másik, már az elég lenne hogy 20x gyorsabb mint az 5400as HDD...
-
DaFunk1511
tag
sziasztok!
Van egy laptopom amit bővíteni szeretnék, mivel még mindene működik, az akksi is bír másfél órát (de ez lényegtelen nekem). A kérdés hogy megéri-e.
Igazából amire használom az a böngészés, háromnegyed részét netflix/hbogo/stb... teszi ki. Plusz néha a régebbi nagyobb címeken nosztalgiázás, pl Jedy academy, Kotor 1-2, NFS UG2, GTA részek(San Andreas-ig) és néha League of legends...A konkrét típus:
Lenovo IdeaPad Z51-70 80K600G2HV [link]Annyi az extra most, hogy anno vételkor +4gb Ram lett kérve bele.
Szóval ami leginkább érdekel hogy rakok bele SSD-t, ha esetleg lehetséges. De ha igen, akkor milyet?2 opción gondolkodom...
-240es lesz benne és van egy külső konzolom a meglévő 500gb 2,5HDD-nek, plusz lesz majd külső HDD.
-500ast, vagy jó áron nagyobbat teszek bele és probléma letudva. Bár most Hollandiából necces apróról rendelni, de semmi sem lehetetlen.(de ahogy tudom, ssd nem szereti ha partícionàlva van és fontos dokumentumok is vannak a mostani hdd-n)
Processzor témát lehet bolygatni? Mármint ha esetleg van hozzá i5-i7 esetleg.... Vagy ezen az alaplapon fix a CPU?
Előre is köszönöm a válaszokat/segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest