- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
Üdv!
Asszonynak van egy Lenovo G50-30. Szerintem a vinyó haldoklik. Ezért gondolkodtam cserében. Aztán az is végigfutott a gondolataimon, hogy mivel N -es proci van benn meg HDD egy SSD mindenképp jó lenne, de proci cserének mennyi az értelme?
usermanulat-t megtaláltam, de nagyon nem tudom kivenni belőle, hogy milyen típusú a lap, hogy bele megy e lapcsere nélkül valami jobb proci vagy lapot is cserélni kellene.
Meg arra gondoltam még, hogy CD rom helyett egy HDD-t még beletenni, de nem tudom ehhez kell e valami átalakító.
Azért maradnánk az uprgade mellett ha nem vészes az ára, mert sokat költeni nem akarunk és a zsanérok már hosszú évek óta nyüstölve vannak és tökéletesen működnek. A gép kb torrentezni meg "tvgózni" ban néha egy kis netezés és kb ennyi. Ezért nem akarnánk 200-300 ezret költeni egy újra ami nem esik szét 1-2 éven belül.Tudtok ezekben segíteni. ötletet adni, mit érdemes nézni és merre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Dune: Awakening
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest