Hirdetés
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Vezetékes FEJhallgatók
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Fujifilm X
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Thunderzolee #13488 üzenetére
Akkor még gazdag voltam,és hülye...(na jó,csak hülye)
Ha jól emlékszem olyan 70k körül vettem,és ez volt az a motyó: Crucial_CT525MX300SSD1 (525Gb)
(Samu 850 EVO-t akartam,de ez jobb alternatívának tűnt)Viszont megfogadom a tanácsod,lehet,hogy kisebbel próbálkozom,nehogy pofára essek,mivel a legtöbb hirdető nem ad garit kompatibilitási problémára,az i5 meg valószínűleg tuti lenne,hisz' kiadták ilyen konfiggal is.
(csak a lehetőségekhez képest maximalista vagyok,még akkor is,ha teljesen értelmetlen dolgokba ölök pénzt...
)
Szívesen megosztom veled majd a tapasztalataimat az üggyel kapcsolatban,ha érdekel a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Telekom mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest