- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Gigabyte alaplap topik
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére

Akkor még gazdag voltam,és hülye...(na jó,csak hülye)

Ha jól emlékszem olyan 70k körül vettem,és ez volt az a motyó: Crucial_CT525MX300SSD1 (525Gb)
(Samu 850 EVO-t akartam,de ez jobb alternatívának tűnt)Viszont megfogadom a tanácsod,lehet,hogy kisebbel próbálkozom,nehogy pofára essek,mivel a legtöbb hirdető nem ad garit kompatibilitási problémára,az i5 meg valószínűleg tuti lenne,hisz' kiadták ilyen konfiggal is.
(csak a lehetőségekhez képest maximalista vagyok,még akkor is,ha teljesen értelmetlen dolgokba ölök pénzt...
)Szívesen megosztom veled majd a tapasztalataimat az üggyel kapcsolatban,ha érdekel a vége.

-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm minden segítséged, még filőzok akkor, hogy melyik legyen, az i7 most olyan 16-20k körül mozog, tipus és eladó függvényében... (jó duma, "van pénz lóvéra"...
) -
Tdizsolt
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Hálás köszönet!

Rendben, akkor a 4 mag kilőve. Érdembeli változást hozhat akkor egy i7 3540m,vagy egy 3520m?
Nem olyan vészes az áruk már, így ezekben gondolkozom leginkább, ha cserélek.
A gyári HDD van még benne, illetve egy 500Gb SSD-t kapott 1 éve.
Köszi!
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Ó,bocsánat!

A gép tipusa ez,remélem erre gondoltál...

(illetve még egy olyan kérdés,hogy esetleg 4 magos procit is be lehet illeszteni a helyére? (i7 3612QM,illetve i7 3632QM))
Köszi!

-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
-
Tdizsolt
senior tag
Sziasztok!
Egy Asus laptopom van,amiben egy i3 3120m 2.5GHz van. Létezik alternatíva ennek a procinak a cseréjére,illetve van e értelme egyáltalán?Már nem egy mai csirke,de egy gt 740m van mellette,és ezt a gépet szerelték izmosabb procival is,ezért gondoltam,hogy esetleg cserléhető lehet talán...
Válaszokat,véleményeket előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2a - Ryzen 5650U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
)

Pyttawrx