- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Thunderzolee #13488 üzenetére
Akkor még gazdag voltam,és hülye...(na jó,csak hülye)
Ha jól emlékszem olyan 70k körül vettem,és ez volt az a motyó: Crucial_CT525MX300SSD1 (525Gb)
(Samu 850 EVO-t akartam,de ez jobb alternatívának tűnt)Viszont megfogadom a tanácsod,lehet,hogy kisebbel próbálkozom,nehogy pofára essek,mivel a legtöbb hirdető nem ad garit kompatibilitási problémára,az i5 meg valószínűleg tuti lenne,hisz' kiadták ilyen konfiggal is.
(csak a lehetőségekhez képest maximalista vagyok,még akkor is,ha teljesen értelmetlen dolgokba ölök pénzt...
)
Szívesen megosztom veled majd a tapasztalataimat az üggyel kapcsolatban,ha érdekel a vége.
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Thunderzolee #13483 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm minden segítséged, még filőzok akkor, hogy melyik legyen, az i7 most olyan 16-20k körül mozog, tipus és eladó függvényében... (jó duma, "van pénz lóvéra"...
)
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Thunderzolee #13478 üzenetére
Hálás köszönet!
Rendben, akkor a 4 mag kilőve. Érdembeli változást hozhat akkor egy i7 3540m,vagy egy 3520m?
Nem olyan vészes az áruk már, így ezekben gondolkozom leginkább, ha cserélek.
A gyári HDD van még benne, illetve egy 500Gb SSD-t kapott 1 éve.
Köszi!
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Thunderzolee #13476 üzenetére
Ó,bocsánat!
A gép tipusa ez,remélem erre gondoltál...
(illetve még egy olyan kérdés,hogy esetleg 4 magos procit is be lehet illeszteni a helyére? (i7 3612QM,illetve i7 3632QM))
Köszi!
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Thunderzolee #13474 üzenetére
-
Tdizsolt
senior tag
Sziasztok!
Egy Asus laptopom van,amiben egy i3 3120m 2.5GHz van. Létezik alternatíva ennek a procinak a cseréjére,illetve van e értelme egyáltalán?Már nem egy mai csirke,de egy gt 740m van mellette,és ezt a gépet szerelték izmosabb procival is,ezért gondoltam,hogy esetleg cserléhető lehet talán...
Válaszokat,véleményeket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest