Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Sziasztok!
    szabadidőmben szívesen használom a laptopomat játékra. Nem régiben egyik kedvenc játékom újabb része megjelent, de sajnos elért engem is az az idő, amikor sajnos szaggatás nélkül nem tudom futtatni. (mindent levettem, mindent kipróbáltam)

A konfigurációm egy Packard Bell TV44-HC-845HG,
    B980 Intel processzor 2,4 Ghz 2 mag
    4 GB RAM
    Geforce GT 630 m 2 GB videókártya

A kívánt játék minimumja:
    Core i5-3450 3.1GHz
    8 GB RAM
    GeForce GTX 650 2GB

nos, több év után kijelenthetem, hogy ezek a minimumok inkább támpontok, mint kőbevésett szabályok.
    A sorozat előző tagját közepes beállítások mellett tudtam futtatni probléma mentesen, kicsivel kisebb minimum követelmények mellett.

Fontosnak tartottam ezeket megemlíteni.

Jöjjön a lényeg: Nem akarok óriási összegeket invesztálni egy új laptopba és az utóbbi napokban olvastam arról a lehetőségről, hogy ezt azt erősebbre cseréljek a saját gépemben.

Elsősorban 2 dolgot szeretnék cserélni: Proci és Ram, a grafikus kártya úgy gondolom még megfelelő
    (A szaggatást leginkább a proci miatt sejtem)

Kérdés: A fent említett konfigba tudok e processzort cserélni, ha igen mi jöhet szóba?

Utána néztem ennek a : http://www.cpu-upgrade.com oldalon, de úgy gondolom nem teljesen biztos, hogy ami ott van az a valóságban is működik.

Alaplap szerint is próbáltam összefésülni a szóba jöhető procikat, de nem tudom azt se, hogy az enyémben pontosan milyen (gondolom HP) alaplap lehet (?) .

Köszönöm, ha végigolvastad és ha segítenél vagy több infó kell itt vagy akár privátban is, sajnos ilyen témában nem vagyok jártas.

Új hozzászólás Aktív témák